Epoxyhars:

Epoxyharsen zijn oplosmiddelvrije hars- systemen. Zij staan bekend om hun goede hechtkracht op verschillende ondergronden, lage krimp, goede mechanische eigenschappen en hydrolyse bestandheid. PolyesterGigant distribueert, afhankelijk van de toepassing, epoxyhars systemen van diverse producenten. Daarnaast distribueert  PolyesterGigant onder eigen naam verschillende epoxy systemen zoals  gieten, coaten, plamuren, lijmen, vullen etc.

Er zijn verschillende soorten Epoxyharsen zoals:

Epoxy lamineerhars EP12N

Epoxyhars EP12N is een universele, dun vloeibare twee-componenten epoxyhars. Uitstekende mechanische eigenschappen en een hoge chemicaliën bestendigheid. Met glasweefsel geschikt voor vormstukken en bekledingen. Als gietmassa te combineren met vulstoffen, kwartszand e.d.

Als universele  lamineerhars samen met glas / keperweefsel en roovingweefsel veel toegepast bij de fabricage carrosseriebouw, chemiebouw en reparaties aan vaar/ voertuigen.

Tevens geschikt als giethars voor het isoleren van kleine elektrische verbindingen in u tuin en alsisolatielaag op printplaten.

Bouwhars RV

Bouwhars RV is een oplosmiddelvrije 2-comp. epoxyhars op basis van epoxy. Uitstekende hechting op beton, steen en hout en dus met name geschikt als hechtlaag op cement- en anhydrietgebonden ondergronden.

Te gebruiken als hechtgrondering op poreuze ondergronden waarop een kunsthars vloer wordt aangebracht. Bindmiddel voor kwarts/troffel-vloeren en schraplaag.

Bouwhars RV UV

Bouwhars RV UV is een oplosmiddelvrije 2-comp. epoxyhars op basis van epoxy. Door het transparante- en het UV-stabiele karakter uitermate geschikt als bindmiddel voor grindtapijt.

Door de goede benattings eigenschappen van de Bouwhars RV-UV is deze uitermate geschikt als bindmiddel voor grindtapijt of troffelvloeren. Door de hoge UV-stabiliteit en het transparante karakter van de Bouwhars RV-UV komt de kleur van het grind tot zijn recht.

Epoxylijm 2000

Het is een vullende taai-harde constructielijm. Voor horizontale en verticale vlakken. 
Verlijmt hout, metaal, steen, beton, GVK, PS-/PU-schuim. Geen krimp tijdens uitharding. 
Toepassing bij verlijming van polyester vormstukken, houten boten, meubilair, machinedelen enz.

Epoxy giet/ lamineerhars CLR transparant

Universele transparante Uv-bestendige bio-hars