Polyesterhars

Polyesterhars: Hoogwaardige polyesterharsen voor lamineren of gieten

Voor bootreparatie, autoschade herstel of restauratie, camperonderhoud, vijver polyesteren, bekledingen met polyester, modelbouw, ingiet projecten enz. Voor de doe-het-zelver, hobbyist en professional.

Vorige1Volgende

Cobalt versneller 1%

Standaard versneller die aan polyester en vinylester hars,topcoat en gelcoat wordt toegevoegd om bij kamertemperatuur in combinatie met MEKP-harder.

Vanaf 2,75

Paraffine Oplossing

Is een vloeibare paraffinewas van bijzonder hoge kwaliteit, opgelost in styreen.
Kan onder alle gelcoat,topcoat,polyesterharsen en vinylesterharsen gemengd worden.

Vanaf 4,50

Polyester Giethars GTS

Heldere en voor versnelde polyester ingiethars; hoog transparante hars voor glashelder transparant gieten. Het beste geschikt voor toepassingen binnenshuis. Ideaal voor kunstwerken, beelden, mozaïek tafelbladen enzovoort.

Vanaf 32,40

Polyesterhars - Orthoftaal

Hoogkwalitatieve Ortho Polyesterhars :
Universele polyesterhars. Als lamineerhars samen met glasmat veel toegepast bij de fabricage van boten, campers, carrosseriedelen, zwembaden, vijvers, speeltoestellen, reparaties van polyester objecten etc.

Geschikt voor scheepsbouw: Lloyds Register en ISO12215-1 goedgekeurd.

Vanaf 4,99

Polyesterhars ISO K530 ( zwembaden onverwarmd)

Polyesterhars ISO K530 is een milieuvriendelijke hars, met sterk verminderde styreendampen.
Het is een kobalt versnelde, medium reactieve isoftaalzure hars voor normaal gebruik (500-600 mPa.s), is warmte reactief en is thixotroop ingesteld.

Vanaf 18,50

Polyesterhars ISO/NPG 505

Polyesterhars TFL505 (LSE) is een laagviskeuze reaktieve polyesterhars op basis van terephtaalzuur, die vnl. wordt toegepast als hars voor botenbouw, als mallenhars en tevens wordt de hars gebruikt als hechthars voor op PVC (hechting ten alle tijden eerst testen).

Zeer goede hydrolyse bestandheid en tevens een hoge bestandheid ten opzichte van olie en olie gerelateerde producten. Goede chemicaliën bestandheid en een , in het geval van de LSE versie, Lage Styreen Emissie.

Vanaf 59,60

Polyesterhars KR

Polyesterhars KR is een snelhardende, gemodificeerde hars. Aanbevolen voor reparaties in combinatie met glasmat. KR beschikt over een goede elasticiteit en hecht uitstekend op plaatstaal, polyester/glasvezel en beton. De hars is goed bestand tegen normale thermische en mechanische belastingen.

Vanaf 21,20

Polyesterhars PHA Azur blauw

Azur is een milieuvriendelijke styreenhoudende polyester hars, met sterke verminderde styreendampen . Het is een kobalt versnelde, medium reactieve orthoftaalzure hars voor normaal gebruik (500-600 mPa.s), is warmte reactief en is thixotroop ingesteld .Wordt uitgehard met bijgeleverde MEKP harder.

Vanaf 19,35

Start pakket 1 Kg Polyester

Start pakket om te proberen hoe je met polyesterhars werkt.

25,95

Op voorraad