Polyester Plamuren

De Polyester plamuren zijn hoog gevulde, zeer goed schuurbare, met BPO katalysator snel uithardende polyester systemen met uitstekende hechtkracht op polyester, hout en, afhankelijk van het plamuurtype, verschillende metalen ondergronden.

Plamuren worden toegepast in verschillende industrieën zoals de auto schade herstel industrie,    polyester-industrie maar worden ook gebruikt door o.a. timmer- en schilderbedrijven. Maar ook voor de hobbyist zoals u.

Er zijn verschillende soorten polyester plamuren zoals:

Glasvezelplamuur V11

Geschikt voor opvullen van diepe deuken en voor reparatie van kleine roestige oppervlakken. Goede hechting direct op staal. de glasvezelplamuur V11 geeft kleverig oppervlakte en dient altijd met een andere plamuur afgewerkt te worden. Deze plamuur wordt veel gebruikt in bijvoorbeeld botenbouw, carrosseriesector, voor vormstukken ,voor metaal en hout. Zeer veelzijdig toepasbaar dus.

Multi plamuur

Universele plamuur met goede hechtingseigenschappen op alle plaat metalen ondergronden en voor reparatie van gegalvaniseerde en aluminium auto carrosserieën.

Deze plamuur is ook te gebruiken als vul en fijn plamuur.

Polyester fijn plamuur

Deze plamuur is geschikt voor het opvullen van kleine gaatjes en het strak maken van een product.

Afwerk plamuur voor plaat, GVK, hout, beton.

Polyester vulplamuur

Deze plamuur wordt veel gebruikt voor diepe deuken op horizontale en verticale oppervlakken.

Spuitplamuur

Snel drogende, gemakkelijk schuurbare polyester spuitplamuur voor het opvullen van oneffenheden en pinholes in kleine tot grote oppervlakken.

Voor diepe oneffenheden eerst opvullen met glasvezelplamuur of polyesterplamuur. Deze plamuur dient verwerkt te worden met de spuit. Schuurbaar na ca. 3 uur. Overschilderbaar met DD Lak.

Voor gebruik mengen met 2% van de bijgeleverde verharder